Rent to Serviced Accommodation

Maandelijkse cashflow opbouwen

Genereer maandelijks cashflow met R2SA

Een Serviced Accommodatie is een volledig gemeubileerd huis/appartement met huiselijke voorzieningen en hotelwaardige diensten. De accommodaties zijn huiselijk ingericht volgens het 'home away from home' principe, met meer ruimte en faciliteiten dan reguliere vakantiehuizen en hotels.

Zowel lang als kort verblijf is mogelijk. Belangrijk is dat gasten kunnen verblijven zonder gedoe of gebrek aan voorzieningen.

Serviced Accommodation is al lang een populair concept, vooral in het VK, en wordt voornamelijk gebruikt voor zakenreizen en toerisme. Voor jouw als belegger levert dit een mooi maandelijks rendement en cashflow op. En dat met een investering van zo'n 8.000 tot 14.000 pond.

Het rendement kan per maand verschillen en is onderhevig aan o.a. seizoenswisselingen, evenementen etc. Over een jaar bekeken kun je een gemiddelde maandelijkse cashflow van 500 tot 900 pond rekenen!

  • Leer alles over R2SA en wordt volledig begeleid t/m je eerste deal
  • Voor de actievere belegger (vergt maandelijks 4 uur van je tijd)
  • Live (online) small group of 1 op 1 coaching (max 5 personen per groep)
  • Besloten Whatsapp groep en Facebook community
  • Coaching incl. Ltd en bankrekeningnummer
  • Toegang tot netwerk van specialisten
  • Maandelijks 10 plekken beschikbaar 
  • Minimaal budget € 20.000


Prijzen op aanvraagNieuwsgierig geworden?

Benieuwd hoe jouw eigen R2SA er uit kan komen te zien? Klik dan even op de linkerbutton voor een voorbeeld. Uitgebreide informatie over de module kun je downloaden via de rechterbutton.

Wat je krijgt

R2SA kan een zeer lucratieve en interessante investeringsstrategie zijn. Maar je moet wel weten hoe je het moet doen. Om dit op de juiste manier te laten verlopen heb je de juiste deals, het juiste netwerk en een betrouwbare operating manager nodig.                       

De UKcoach biedt dit coachingstraject om jou te helpen bij het opstarten en laten groeien van jouw R2SA-portfolio.

Je kunt vertrouwen op de UKcoach om jou te helpen! Wij helpen je bij het opbouwen van een R2SA-portfolio, met introducties en ondersteuning. Het coachingtraject bestaat uit twee delen; deel 1 is theorie en deel 2 is de praktijk. De theoriesessies duren circa 1 uur en worden bij voorkeur wekelijks ingepland. In totaal ben je na zo'n 5 a 6 sessies klaar voor de praktijkfase. In deze fase gaan we op zoek naar jouw eerste echte R2SA deal en zorgen we dat alles van A tot Z wordt geregeld.


Begeleiding t/m jouw eerste deal

Coaching in 5 theoriesessies en begeleiding in de praktijk.

Je leert een deal tot in de puntjes analyseren en we helpen je bij het vinden van de juiste deal.

Toegang tot het benodigde netwerk.
We regelen met elkaar het oprichten van jouw Ltd, openen van de bankrekening, opzetten van de juiste contracten, nutsvoorzieningen, verzekeringen en gemeentelijke belastingen
Doelgroepen en de bijpassende woningen herkennen.

Informatie aanvragen